KVIBO D.O.O., Družba za trgovino in storitve

Podjetje KVIBO d.o.o. je bilo ustanovljeno v Tržiču leta 1997. Ukvarjamo se z distribucijo različnih prehrambenih izdelkov, med katerimi so sveže in zamrznjeno meso, mesni izdelki, zamrznjena zelenjava in sadje, zamrznjeni krompirjevi izdelki, sir in mlečni izdelki, konzervirani izdelki in podobno. Naša najmočnejša področja so zamrznjena riba in meso, zamrznjena zelenjava in zamrznjeni krompirjevi izdelki.

Naše stranke so lokalne restavracije, hoteli, državne ustanove in zavodi ter manjše in večje trgovine v Sloveniji.

V našem glavnem skladišču imamo zmrzovalnice s temperaturnimi režimi od +4 do -21 stopinj in lastno proizvodno halo. Naša distribucijska vozila, opremljena z zamrzovalnimi sistemi, od ponedeljka do sobote razvažajo zamrznjene in ohlajene prehrambene izdelke na vse konce Slovenije.

Oktobra 2003, slabih sedem mesecev pred vstopom Slovenije v Evropsko unijo, je zbor Gazela, v središče pozornosti javnosti postavil šesterico podjetij, ki se še danes ponašajo z zanesljivo rastjo. Na Gorenjskem je bilo za najboljše hitrorastoče podjetje prepoznano podjetje Kvibo.

V podjetju KVIBO d.o.o. vestno izvajamo in nadgrajujemo HACCP sistem za prepoznavanje, oceno, ukrepanje in nadzor nad potencialnimi dejavniki tveganja v živilih, ki jih skladiščimo in prodajamo ter lahko potencialno ogrožajo zdravje človeka.

Zunanji nadzor izvajanja HACCP sistema vrši Uradni veterinar ob rednih obiskih, notranji nadzor pa zaposleni glede na odgovornosti in pooblastila, določena v Matriki odgovornosti in pooblastil za izvajanje aktivnosti HACCP sistema v KVIBO, d.o.o.

V sklopu HACCP sistema so kot osnovni pogoji nadzorovani tudi procesi skladiščenja in distribucije do končnih kupcev.

Vse dodatne informacije dobite pri odgovornih in pooblaščenih osebah podjetja KVIBO, d.o.o.